Contactgegevens

Tandartspraktijk T.G. Kho

Leenhoffstraat 20

5623 BP Eindhoven040 - 244 59 43

info@tandartskho.nl

Zorgmail (voor verwijzers en patiëntgegevens)

Route en parkeren

Sla vanaf de J.F. Kennedylaan de Europalaan in. Ga bij de stoplichten rechtdoor en neem dan de eerste straat rechts (Pisanostraat). Neem dan de eerste straat links (Thorvaldsenlaan) en dan weer de eerste straat links. Dit is de Leenhoffstraat en de praktijk ligt achterin het hofje. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen direct voor de deur.

Openbaar vervoer

Vanaf NS station Eindhoven vertrekt ongeveer om de 10 minuten een bus. Het is een busrit van 5 minuten naar onze praktijk. De bussen vertrekken vanaf de achterzijde van het station. Raadpleeg www.9292ov.nl voor de actuele dienstregeling. Vanaf de bushalte Europalaan is het nog een paar minuten lopen: steek de Veldm. Montgomerylaan over en loop via de Pisanostraat en het Blondeelpad naar de praktijk.

Stuur ons een bericht

Openingstijden

Office Hours

 

Telefonisch bereikbaar vanaf 08.00 uur, behalve van 12.00-13.00 uur, dan pauzeren wij.

Spoedgeval

Voor dringende spoedgevallen tijdens kantooruren wordt in principe altijd tijd vrij gemaakt. Bel meteen naar de praktijk: 040-2445943. Je krijgt dan een afspraak bij een tandarts die beschikbaar is. En op een tijdstip wat die dag beschikbaar is. Wij vertrouwen op je begrip dat je niet altijd je eigen tandarts krijgt.

Verhindering

Heb je afspraak, maar kun je niet komen? Laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten. Zeg je niet op tijd af dan kunnen we kosten in rekening brengen.

 

Tandarts_Kho_pand