Welkom bij Tandartspraktijk T.G. Kho B.V.

Eerste bezoek

Doorverwezen of een nieuwe tandarts – Je meldt je aan bij Tandartspraktijk T.G. Kho B.V. omdat je ons kiest als je “eigen” tandarts of omdat je doorverwezen bent naar ons. Omdat we gespecialiseerd zijn in implantologie kan het zijn dat je voor een specifieke behandeling in onze praktijk komt en daarna weer teruggaat naar je eigen tandarts. Ook wanneer je een kunstgebit hebt en nog geen eigen tandarts hebt, kun je bij ons een afspraak maken.

Tijdens je eerste bezoek aan onze praktijk gaat het vooral om het verzamelen van informatie. Er zal een uitgebreid mondonderzoek worden gedaan. Ook worden er na jouw toestemming röntgenfoto’s van je gebit gemaakt. Daarmee kunnen we “in” je gebit en onder het tandvlees kijken. De tandarts luistert naar jouw wensen. Op basis van alle informatie wordt er een behandelplan voor je gemaakt. Deze afspraak duurt ongeveer een half uur. De verwerking van jouw nota’s, ook de eerste, zal door een factoringbedrijf bij uw zorgverzekering worden geïnd. Indien je niet verzekerd bent voor tandheelkundige zorg dien je alle kosten zelf contant of met pinbetaling te voldoen bij de balie.

BSN en legitimatie

Het BurgerServiceNummer (BSN) is een uniek en persoonsgebonden nummer, dat iedereen die in Nederland bij een gemeente staat ingeschreven heeft. Je BSN staat op je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Alle overheidsorganisaties gebruiken het BSN. Ook de gezondheidszorg moet vanaf 1 juni 2009 het BSN van de patiënt in de administratie opnemen. Concreet betekent dit dat alle patiënten zich aan de balie moeten kunnen legitimeren.

Meer weten over BSN in de zorg?

Voor het gebruik van het BSN in de zorg (BSN-Z) gelden speciale regels en wetten. Dat is gedaan om jouw privacy goed te regelen. Voor meer informatie kun je terecht bij:

Inschrijven in onze praktijk?

Zorg eerst dat jouw volledige patiëntenkaart inclusief röntgenfoto’s naar ons wordt gemaild (of gestuurd). Via onderstaand formulier kun je 24/7 eenvoudig en snel online aanmelden bij onze praktijk. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor het maken van de eerste afspraak voor intake.

Wil je meerdere personen in hetzelfde huishouden aanmelden? Met de button 'Voeg persoon toe" kun je eenvoudig meerdere personen op hetzelfde adres toevoegen.

Inschrijfformulier

Eerste afspraak maken?

Het is prettig als wij vóór jouw eerste bezoek je patiëntenkaart van de vorige tandarts, huidige gegevens en relevante medische informatie hebben. Wij vragen je daarom het inschrijfformulier hiernaast zo compleet mogelijk in te vullen en je patiëntenkaart inclusief (digitale) röntgenfoto’s naar ons te laten mailen via het beveiligde Zorgmail tandartsenpraktijkkho@zorgmail.nl (of anders laten opsturen per post).

Is je vorige tandarts niet bekend met Zorgmail?, laat de praktijk ons dan even mailen op balie@tandartskho.nl, dan zorgen wij voor een veilige uitnodiging.
Wij bellen je voor een eerste afspraak. Dat gebeurt meestal uiterlijk binnen 2 weken na inschrijving.

Gezondheidsvragenlijst

Voor de relevante medische gegevens vragen wij je vriendelijk de gezondheidsvragenlijst in te vullen. Deze kun je downloaden, invullen en ondertekend meenemen naar de eerste afspraak.

 Download de Gezondheidsvragenlijst als PDF

Welkombrief

Om je afspraken aan onze praktijk prettig te laten verlopen, verzoeken wij je de welkomstbrief te ondertekenen. Graag ondertekend meenemen naar je eerste bezoek. Graag voor eventuele kinderen tot 16 jaar ieder een apart formulier ondertekenen. Iedereen vanaf 16 jaar dient zelf een formulier te ondertekenen. 

Download de welkombrief als PDF

Persoon
Geslacht
Adres