Welkom bij Tandartspraktijk T.G. Kho

Onderaan de pagina vind je het inschrijfformulier, maar lees eerst deze informatie goed door:

Voordat je je aanmeldt

Het is prettig als wij vóór jouw eerste bezoek je patiëntenkaart van de huidige tandarts, huidige gegevens en relevante medische informatie hebben. Daarom vragen wij je om onderstaande formulieren (welkomstbrief en gezondheidsvragenlijst) ingevuld en ondertekend mee te nemen naar je eerste afspraak. Let op: Iedereen vanaf 16 jaar dient zelf een formulier te ondertekenen.

Download de welkomstbrief         Download de GezondheidsvragenlijstVraag je huidige tandartspraktijk om je patiëntenkaart inclusief (digitale) röntgenfoto’s naar ons mailen via het beveiligde Zorgmail tandartsenpraktijkkho@zorgmail.nl (of anders laten opsturen per post). Is je vorige tandarts niet bekend met Zorgmail, laat de praktijk ons dan mailen op info@tandartskho.nl, dan zorgen wij voor een veilige uitnodiging. Nu kan je het inschrijfformulier onder aan de pagina invullen.

Ben je verwezen of wil je een second opinion?

Omdat we gespecialiseerd zijn in implantologie kan het zijn dat je voor een specifieke behandeling in onze praktijk komt en daarna weer teruggaat naar je eigen tandarts. Ook wanneer je een kunstgebit hebt en nog geen eigen tandarts hebt, kun je bij ons een afspraak maken. Vul dan het inschrijfformulier onder aan de pagina in en zet bij “Opmerkingen” waar je voor komt.

Het eerste bezoek

Tijdens je eerste afspraak gaat het vooral om het verzamelen van informatie. Er zal een uitgebreid mondonderzoek worden gedaan. Ook worden er na jouw toestemming röntgenfoto’s van je gebit gemaakt. Daarmee kunnen we “in” je gebit en onder het tandvlees kijken. De tandarts luistert naar jouw wensen. Op basis van alle informatie wordt er een behandelplan voor je gemaakt. Deze afspraak duurt ongeveer een half uur.

Inschrijfformulier

Hieronder vul je je gegevens in, ook je BSN (BurgerServiceNummer), dit is een uniek en persoonsgebonden nummer, dat iedereen die in Nederland bij een gemeente staat ingeschreven heeft. Je BSN staat op je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Alle overheidsorganisaties gebruiken het BSN. Ook de gezondheidszorg moet je  BSN in de administratie opnemen. Concreet betekent dit dat alle patiënten zich aan de balie moeten kunnen legitimeren.

Wil je meerdere personen in hetzelfde huishouden aanmelden? Met de button 'Voeg persoon toe" kun je eenvoudig meerdere personen op hetzelfde adres toevoegen.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.

Persoon
Geslacht
Adres