Beleving van patiënten

Hieronder een aantal beoordelingen van patiënten.

“Heel erg blij en tevreden ben ik met mijn nieuwe “happertjes”. Ik wil dan ook u en uw assistenten danken voor alle zorgen die aan mij zijn besteed!”
Nw. Nijhof, Eindhoven (april 2016)

“Ik ben 77 jaar oud, en heb al vanaf mijn 17de jaar boven en onder een kunstgebit, op 4 tandjes na.
Ik heb daar altijd redelijk mee kunnen leven en het is slechts 3 x vernieuwd in ruim 60 jaar.
Doch nu begonnen de resterende 4 ondertandjes af te brokkelen en waren echt op en niet meer te repareren.
Toen heeft Tandarts Kho mij een implantaat voorgesteld en deze later zelf ingebracht.
Doch tandprotheticus Jean Schrama van “Smile Design” uit Den Bosch heeft voor mij een nieuw klik-gebit vervaardigd. Hij doet dit met zoveel geduld, gevoel en liefde en leeft helemaal met je mee wat duidelijk merkbaar is in het eindresultaat. Het voelt vanaf de eerste dag geweldig, het zit als gegoten en voelt en ziet er niet uit als een kunstgebit.
Het eten gaat veel beter en makkelijke. En ik heb een SMILE als Maxima. Heren Hartelijk dank, ik ben met deze nieuwe prothese zo blij als een hond met twee staarten.”
Martin Koop, Eindhoven (juli 2015)

“Voor ik bij jullie kwam, was ik heel bang voor de tandarts, maar dankzij jullie vakkundigheid, toewijding en vriendelijkheid, heb ik nu niet alleen mooie nieuwe kiezen maar ook weer vertrouwen in de tandarts. Bedankt voor jullie goede zorgen. ”
Anoniem, Eindhoven (oktober 2014)

“Ik ben in de zevende hemel. Ik kan weer alles eten. Wat is tandarts Kho een kanjer! Ik heb bijzonder veel bewondering voor hem!!! Ik prijs hem overal de hemel in. En niet te vergeten het team van assistenten, wat ook altijd zeer behulpzaam en zorgzaam is. Ik ben nóóit met tegenzin naar de praktijk gekomen. Ik kwam altijd graag, wat er ook moest gebeuren. En er is dus heel veel gebeurd. Wie gaat er met plezier naar de tandarts? Ik dus!”
Petra de Zwart, Hilvarenbeek (april 2013)

“Tandarts Kho en sinds een paar jaar ook zijn zus, behandelen ons gezin al jaren. We worden altijd vriendelijk ontvangen er is tijd voor een praatje.”
Anoniem, Eindhoven (begin 2014)

“Ik ben alleen maar super-positief over de behandelingen en de kwaliteit / vakkundigheid van tandarts T.G. Kho en zijn personeel! Chapeau!”
Anoniem, Eindhoven (medio 2013)

“Mw. Kho is een erg fijne tandarts! Na een vervelende ervaring bij een andere tandarts in Eindhoven, overgestapt naar de praktijk van mw Kho. Zeer snel geholpen, grondige schoonmaak van het gebit bij elke controle en zeer vriendelijk voor (jonge) kinderen. De assistentes achter de balie zijn erg vriendelijk en als behandeling nodig is, kan dit altijd erg snel. Wij zijn zeer tevreden!”
Anoniem, Eindhoven (medio 2013)

“Gezellige mensen en ze nemen de tijd voor je. Ga liever hier heen dan naar mijn vorige tandarts.”
Oscar (25 jaar), Eindhoven ( medio 2012)