Team

Het team is geschoold, bekwaam en ervaren. Alle tandartsen hebben de opleiding tandheelkunde succesvol afgerond en zijn ingeschreven in het BIG-register.

In 1983 zette Gwan Kho de Tandartsenpraktijk T.G. Kho op. In zijn praktijk staat kwaliteit voorop. Het team breidt zijn kennis uit door het regelmatig volgen van cursussen, congressen en seminars. Tandheelkundige behandelingen worden door tandartsen verricht. Alle tandartsen zijn aangesloten bij de Eindhovense Tandartsen Vereniging.

Tandartsen

img_974420

Gwan Kho, praktijkeigenaar en tandarts. BIG-registratie Studeerde in februari 1983 af aan de Universiteit van Utrecht. Naast de reguliere tandheelkunde is zijn aandachtsgebied de esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk en implantologie. Werkt wekelijks op verschillende locaties door Nederland als implantoloog. Ingeschreven bij kwaliteitsregister KRT. Hij is BHV’er.

svetlana

Svetlana Butina, tandarts en tandarts voor orthodontie. BIG-registratie Studeerde in 2013 af aan de Radbouduniversiteit van Nijmegen en werkt sindsdien op dinsdag en vrijdag in de praktijk. Naast de reguliere tandheelkunde is haar aandachtsgebied kindertandheelkunde en orthodontie (alleen eigen patiënten, tot +/- 25 jaar). Ingeschreven bij kwaliteitsregister KRT.

img_973648

Loan Kho, tandarts. BIG-registratie Studeerde in 2009 af aan de Radbouduniversiteit van Nijmegen en werkt momenteel op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk. Vanaf oktober 2017 werkt zij ook vrijdag in de even weken. Naast de reguliere tandheelkunde is haar aandachtsgebied kroon- en brugwerk en het MRA-antisnurk-hulpstuk. Behandelt ook met lachgassedatie. Ingeschreven bij kwaliteitsregister KRT.

 

Mondhygiënisten


Minke Scheepens, mondhygiënist. Afgestudeerd in juli 2015. Zij werkt op maandag en dinsdag in de praktijk. Daarnaast werkt zij op de afdeling voor kaakchirurgie in een ziekenhuis in Tilburg.

Mondhygiënist

silhouette5x71

Ilse Wolberts, mondhygiënist. Afgestudeerd medio 2017. Zij werkt per 1 december 2017 op donderdag en vrijdag in de praktijk. Daarnaast werkt zij in een parodontologiepraktijk in Eindhoven.

Assistenten

img_968167
Astrid
, balieassistent. Werkt al ruim 25 jaar in onze praktijk. Draagt zorg de agenda, administratie en facturatie. Zij werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

img_976624
Bianca
, stoelassistent. Assisteert met veel toewijding en werkt al ruim 15 jaar in onze praktijk. Zij werkt zo’n 4 dagen per week in onze praktijk.

img_9774

Kübra, stoelassistent en balieassistent. Diploma behaald in juli 2013. Zij werkt op dinsdag, woensdag en donderdag bij de tandarts aan de stoel en op vrijdag draagt zij zorg voor de agenda.

img_970664
Margriet, (paro)preventieassistent, orthodontie-assistent, balieassistent. Werkt al ruim 10 jaar in onze praktijk. Zij is BHV-er. Zij draagt op maandag en dinsdag zorg voor de agenda en heeft eigen agenda op woensdag en donderdag.


Aisa
, stoelassistent. Diploma sinds 2017. Onze nieuwe aanwinst.

silhouette5x71

Femke, tandartsassistent. Door ons zelf opgeleid en in september 2018 haar diploma gehaald. Zij werkt op maandag en vrijdag.

Praktijkmanager


Ineke Kho-Liem
, praktijkmanager. Draagt zorg voor de organisatie en communicatie.

Tandprotheticus


Jean Schrama
, tandprotheticus. Voor gebitsprotheses, gebitsframes en protheses op implantaten moet u bij Jean zijn. Hij is elke maandag(middag) in de praktijk. Hij is ook verbonden aan tandtechnisch laboratorium Smile Design