Team

Het team is geschoold, bekwaam en ervaren. Alle tandartsen hebben de opleiding tandheelkunde succesvol afgerond en zijn ingeschreven in het BIG-register en kwaliteitsregister KRT.

In 1983 zette Gwan Kho tandartspraktijk T.G. Kho op. In zijn praktijk staat kwaliteit voorop. Het team breidt zijn kennis uit door het regelmatig volgen van cursussen, congressen en seminars. Tandheelkundige behandelingen worden door tandartsen verricht. Andere taken worden gedelegeerd aan tandheelkundig personeel. Alle tandartsen zijn BIG geregistreerd, aangesloten bij de Eindhovense Tandartsen Vereniging en KwaliteitsRegister Tandartsen en beide mondhygiënisten zijn BIG geregistreerd en aangesloten bij KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (zie hieronder).

Tandartsen

img_974420

Gwan Kho, praktijkeigenaar en tandarts. BIG-registratie Studeerde in februari 1983 af aan de Universiteit van Utrecht. Naast de reguliere tandheelkunde is zijn aandachtsgebied de esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk en implantologie. Werkt momenteel op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag bij ons en werkt wekelijks op verschillende locaties door Nederland als tandarts-implantoloog. Ingeschreven bij kwaliteitsregister KRT. Hij is BHV’er.

svetlana

Svetlana Butina, tandarts en tandarts voor orthodontie. BIG-registratie Studeerde in 2013 af aan de Radbouduniversiteit van Nijmegen en werkt sindsdien op dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk. Naast de reguliere tandheelkunde is haar aandachtsgebied kindertandheelkunde en orthodontie (alleen eigen patiënten, tot +/- 25 jaar). Ingeschreven bij kwaliteitsregister KRT.

img_973648

Loan Kho, tandarts. BIG-registratie Studeerde in 2009 af aan de Radbouduniversiteit van Nijmegen en werkt momenteel op maandag, woensdag en donder-/vrijdag in de praktijk. Naast de reguliere tandheelkunde is haar aandachtsgebied kroon- en brugwerk. Behandelt ook met lachgassedatie. Ingeschreven bij kwaliteitsregister KRT.

Mondhygiënisten


Minke Scheepens, mondhygiënist, ook voor vullingen. Tijdelijke BIG-registratie. Afgestudeerd in juli 2015. Zij werkt op maandag en dinsdag in de praktijk. Daarnaast werkt zij op de afdeling voor kaakchirurgie in een ziekenhuis in Tilburg. Ingeschreven bij KRM (openbaar).

Mondhygiënist

Ilse Wilborts, mondhygiënist. Afgestudeerd medio 2017. Zij werkt op donderdag en vrijdag in de praktijk. Daarnaast werkt zij in een parodontologiepraktijk in Eindhoven. Ingeschreven bij KRM (niet openbaar).

Assistenten

img_968167
momenteel helaas langdurig afwezig: Astrid
, balieassistent. Werkt al ruim 25 jaar in onze praktijk. (Draagt normaalgesproken zorg voor de agenda, administratie en facturatie.)

img_976624
Bianca
, stoelassistent en balieassistent. Door onszelf opgeleid, werkt zij al zo’n 20 jaar in onze praktijk. Zij werkt op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.

Maart 2016: certificaat venapunctie – bloedafname in de eigen praktijk

img_9774

Kübra, stoelassistent en balieassistent. Diploma behaald in juli 2013. Zij werkt op dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag.

Mei 2021: Certificaat voor assisteren bij lachgasbehandelingen

img_970664
Margriet, (paro)preventieassistent, orthodontie-assistent. Werkt ruim 12,5 jaar in onze praktijk. Zij is BHV-er. Zij werkt 4 dagen in onze praktijk waarvan eigen agenda op woensdag en donderdag.

Maart 2016: certificaat venapunctie – bloedafname in de eigen praktijk


Femke, stoelassistent. Door ons zelf opgeleid en in september 2018 haar diploma gehaald. Zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Februari 2018: certificaat venapunctie – bloedafname in de eigen praktijk

Nicole, stoelassistent bij ons in opleiding, gaat binnenkort op voor haar diploma. Zij werkt op woensdag en vrijdag.


Kalina, stoelassistent. Onze nieuwste aanwinst sinds juni 2020. Volgt een taalcursus Nederlands. Zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Amber, interieurverzorger. Sinds september 2020 hebben we een nieuwe dame die onze praktijk keurig netjes bijhoudt.

Praktijkmanager


Margriet Cornax

Verantwoordelijk voor o.a. personeelszaken en -planning, administratie en declaratie/facturatie. U kunt haar mailen op praktijkmanager@tandartskho.nl

Tandprotheticus


Jean Schrama
, tandprotheticus. Voor gebitsprotheses, gebitsframes en protheses op implantaten moet u bij Jean zijn. Hij is elke dinsdag(middag) in de praktijk. Hij is verbonden aan tandtechnisch laboratorium Dentavo.