Tandarts Implantoloog | 8-16 uur, 1 tot 2 dagen

Op zoek naar een praktijk waar jij je als mondzorgprofessional verder kunt ontwikkelen in een hecht en gezellig team in Eindhoven? Solliciteer dan nu! Tandartspraktijk T.G. Kho B.V. is op zoek naar een tandarts implantoloog voor 1 tot 2 dagen per week.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige praktijk heeft een team van 3 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 4 tandartsassistentes, 1 preventie assistent, 1 tandtechnicus en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Met 4 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Wij krijgen vaak het compliment dat na enkele bezoeken de angst voor de tandarts is afgenomen. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals ortho behandeling, implantatie, botopbouw en parodontologie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Wij zijn op zoek naar een tandarts met een Master Tandheelkunde, BIG-registratie, ervaring en specialisatie als implantoloog, een goede beheersing van de Nederlandse taal en tevens kan je de kalmte behouden in stressvolle situaties. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

  • Werken in loondienst of zelfstandige voor 8 tot 16 uur per week
  • Je maakt gebruik van A-merk materialen
  • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
  • Goed gevulde en gevarieerde agenda
  • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Solliciteer nu!

Energie gekregen om direct aan de slag te gaan? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Renate van Neerven via werkenbij@denteam.nl of via telefoonnummer 0631692886. Ook bereikbaar via Whatsapp. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Miranda Broekhuis via m.broekhuis@denteam.nl of telefoonnummer 0629541452.

 


Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.
Stuur je bericht naar: 

info@tandartskho.nl

Stuur ons een bericht