Praktijkmanager 

Bij Tandartspraktijk T.G. Kho zijn wij op zoek naar een Praktijkmanager. Streef jij ook graag naar een goed lopende praktijk waarin de patiënt en de medewerkers optimaal de aandacht krijgen die ze nodig hebben? En wil jij daarmee een steeds hogere service en kwaliteit realiseren voor onze patiënten?

Jij krijgt net als wij ook energie van het werken in een sterk groeiende commerciële omgeving waar veel dynamiek is, waar mensen met passie werken en waar ruimte is voor jouw eigen inbreng. Binnen onze praktijk rapporteer je aan de Regiomanager in het land. Je wordt ontzorgt door ons servicecenter op de HR, Finance en Kwaliteit processen.

Wat ga je doen?

Je bent als Praktijkmanager verantwoordelijk voor het effectief managen van onze tandartspraktijk. Je geeft leiding aan het team van tandarts-/balie assistenten, je plant en organiseert de meest optimale inzet van uren en capaciteit en je draagt de verantwoordelijkheid over het jaarplan en het te behalen budget.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het beleid en kwaliteit van de praktijk en zorg je voor een gezonde bedrijfsvoering en het te behalen financiële resultaat. Je werkt 28-32 uur verdeeld over 3 of 4 dagen en verricht geen andere taken zoals assisterende en/of baliewerkzaamheden.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige praktijk heeft een team van 3 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 3 tandartsassistentes, 1 preventie assistent, 1 tandtechnicus en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Met 4 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals ortho behandeling, implantatie, botopbouw, parodontologie en lachgasbehandelingen. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat neem jij mee aan kennis en ervaring?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau opgedaan in zorg management, zorg en welzijn, kwaliteitsmanagement, bedrijfskunde, praktijkmanagement of je bent bereid deze te volgen;
 • Je hebt kennis en ervaring op bedrijfsvoering gebied zoals opstellen van jaarplannen, begrotingen en bijhouden budgetten;
 • Je weet toegepaste applicaties en automatiseringspakketten effectief te gebruiken;
 • Je hebt een overtuigende persoonlijkheid met natuurlijk gezag en bent in staat mensen te binden, te boeien en mee te krijgen in het realiseren van gemeenschappelijke taken;
 •  Kenmerkende vaardigheden van jou zijn o.a. resultaatgericht, verantwoordelijk, leiding geven, ondernemerschap en goed kunnen plannen en organiseren.
 • ervaring in de (mond) zorg is een pre.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 28-36 uur;
 • Een marktconform salaris met 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenregeling van € 0,23 cent per kilometer;
 • Extra vakantiedag als je 4 maanden niet ziek bent, dat betekent 3 extra vrije dagen per jaar
 • 25 Vakantiedagen (obv FT), een bonusregeling en een pensioenregeling;
 • Mogelijkheid om intern door te groeien, regelruimte en veel verantwoordelijkheid;
 •  Een groeiende werkomgeving met korte lijnen, veel vrijheid en regelruimte om je eigen koers in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

Inchecken op deze reis?

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Natasja Henkens via werkenbij@denteam.nl.

 
Open sollicitatie

Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Stuur je bericht naar: info@tandartskho.nl

Stuur ons een bericht